top of page
Llifting Weights

GROEPSLESSEN

Groepslessen van Fit Happens bestaan uit functionele en dynamische oefeningen die ervoor zorgen dat iedere training een complete workout is. Elke training wordt persoonlijk en professioneel begeleid door Marianne Ploegmakers.

Er zijn 4 verschillende groepslessen: Circuittraining, Outdoor Fit, Pilates en Workout@home.

Circuittraining (start weer op maandag 23-08)

De Circuittraining is een ideale fitnesstraining voor iedereen. Je leeftijd of fitheid speelt geen rol, je kan altijd deelnemen en de training uitdagend maken. Circuittraining bestaat uit repeterende korte en intensieve oefeningen, waarbij het hele lichaam wordt betrokken en alles wordt getraind. Door deze complete en intense lichaamsbewegingen verbeteren niet alleen het uithoudingsvermogen, maar ook de coördinatie, kracht en explosiviteit worden ermee verhoogd. CircuitFit is een combinatie van krachttraining, coretraining en cardio.

 

De trainingen vinden, afhankelijk van de weersomstandigheden, binnen (okt-apr) of buiten (apr-okt) plaats. De buitentrainingen zijn op het buitenterrein op de locatie van Fit Happens aan de Levie Vorstkade 65 in Rotterdam.

Outdoor Fit

De Outdoor Fit is een uitdagende en motiverende groepsles in de openbare buitenruimte.

Laat je niet afschrikken door het imago, vrijwel iedereen kan aan de lessen meedoen. Je zult merken dat het een ontzettend leuke manier van trainen is, waarin je gemotiveerd wordt door de instructeur en door de groep. Conditionele oefeningen zoals hardlopen of wandelen, worden afgewisseld met krachtoefeningen met het eigen lichaamsgewicht. Er wordt veel gebruik gemaakt van obstakels die in de omgeving aanwezig zijn, denk bijvoorbeeld aan bankjes, trappen, grasveldjes en hekken.

Vind jij het leuk om in groepsverband sportief bezig te zijn en te werken aan je eigen fitheid. Kom dan gezellig mee doen aan de Groepslessen bij Fit Happens.

Pilates (online beschikbaar via videoles)

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Het hele lichaam is betrokken bij Pilates. Maar je traint vooral je rompstabiliteit oftewel core-stability. Met 'core' wordt je romp of je kern bedoeld: een korset van spieren rondom je rug, buik en bekken. Bij het uitvoeren van allerlei bewegingen heb je deze spieren nodig. Een stabiele, sterke kern vermindert het risico op blessures en daarom is het verstandig om de stabiliteit van je kern te trainen.

Bij elke pilatesoefening zorg je ervoor dat je rug, buik en bekkenbodem aangespannen zijn. Elke beweging die je maakt, begint bij de kern van je lichaam. Een sterke kern geeft je met elke activiteit meer kracht en balans. De oefeningen beschermen je rug in het dagelijks leven en zorgen voor een goede houding.

Workout@home (altijd beschikbaar via videoles)

Wekelijks bieden wij online sessions aan die je online in 'realtime' kunt mee doen of die je later op een ander moment doet. Je ontvangt en link waarmee je online kunt inloggen en 'live' je training kunt mee doen, waar je ook bent.

Wat heb je nodig?

  • Een laptop, pc, tablet of smartphone met goede internetverbinding

  • Een ruimte van ongeveer 2-3 m (let ook op eventuele attributen aan het plafond)

  • Een matje, een badlaken of een zachte ondergrond

  • Sportkleding (bij voorkeur kort en luchtig)

  • Sportschoenen of blote voeten (geen sokken, omdat dit glad kan zijn)

  • Zet binnen een raam of deur open

  • Een flesje water

Wil je direct mee doen meld je dan direct aan en boek je les.

Fitness Class

CLASS SCHEDULE

It’s Fun to Get Fit

In verband met Covid-19 is het rooster aangepast en worden alle activiteiten buiten gegeven volgens de laatste richtlijnen van het RIVM.

ma: 19:00 - 20:00 uur Circuit Fit
di: 20:00 - 21:00 Outdoor Fit

PRIJZEN

Flexibel en naar behoefte

Er zijn verschillende rittenkaarten te verkrijgen. Met een rittenkaart kun je alle lessen boeken:

Outdoor fit / Circuit Fit = 1 credit

Pilates / Workout@home = €6 per les

Voor één credit betaal je ongeveer €10, dit hangt af van de rittenkaart.

Heb je nog vragen neem even contact op.

Lees hier de voorwaarden.

€ 120

Rittenkaart
12 credits


12 weken geldig

€ 67

Rittenkaart
6 credits


6 weken geldig

€ 35

Rittenkaart
3 credits


4 weken geldig

€ 12,50

Losse les / proefles
1 credit


1 week geldig

Healthy Woman


LAAT JE GEGEVENS ACHTER

EN ONTVANG GRATIS DE BESTE GEZONDHEIDSTIPS

Thanks for submitting!

bottom of page