Personal Training

 

Heb je een erg drukke agenda? Gaat het al een tijdje wat minder met je gezondheid of lukt het je niet om regelmatig te bewegen en te sporten? Wil je graag een specifiek doel bereiken of over de hele linie fitter worden? Dan is Personal Training bij Fit Happens een goede keuze.

 

Personal trainer Marianne Ploegmakers begeleidt je persoonlijk en professioneel. Ze helpt je om een goede balans te bereiken en van daaruit de juiste stappen te zetten, op het juiste moment, zodat je de gewenste resultaten boekt. Je natuurlijke aanleg en voorkeuren bepalen je gezondheid, maar de invloed van externe factoren is ook belangrijk. Goed eten is bijvoorbeeld zeer bepalend voor je vitaliteit. Marianne begeleidt je stap voor stap. 

 

De mogelijkheden van personal training

Personal training is flexibel: je kunt zowel buiten als binnen trainen, op de Kop van Zuid in Rotterdam en omgeving. Binnen trainen we in de trainingsruimte aan de Levie Vorstkade. Als je buiten wilt trainen, dan sporten we in de wijde omgeving van de Kop van Zuid. 

 

Een sessie personal training is al mogelijk vanaf 30 minuten per keer, met een frequentie van 1 tot 3 keer per week. Ook kun je een personal trainingssessie voor 2 personen boeken; zo'n sessie duurt dan minimaal 1 uur. De prijzen voor personal training bij Fit Happens zijn afhankelijk van duur, locatie en het aantal deelnemers. 

 

Wil je graag vrijblijvend een intake doen of meer informatie over tarieven en werkwijze? Neem dan gerust contact op met Marianne Ploegmakers.