top of page
Sporty Woman Stretching

PERSONAL TRAINING

Personal Training bij Fit Happens gebeurt professioneel, vakkundig en vaardig en precies op maat.

Fit Happens moedigt je op een enthousiaste en professionele manier aan om aan jezelf te werken, lekker in je vel te komen, meer te bewegen, gezonder te eten en in beweging te blijven.

 

Fit Happens streeft naar meer structuur en balans in jouw leven. Je leert trainen, maar ook op tijd te ontspannen. Je leert jezelf meer uit te dagen en hoe jij je voedingspatroon kan verbeteren. 

 

Fit Happens helpt je de algehele leefstijl duurzaam te veranderen en dit vast te houden.

 

Individueel begeleid Fit Happens je ook met specifieke (sport- en gezondheids) doelen met een persoonlijke en doelgerichte aanpak geheel naar wens en op maat.

Wil jij graag starten met Fit Happens?

1. Boek eerst vrijblijvend een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

2. Of boek direct een eerste kennismakingsles of de eerste intake om te wegen en te meten.

Als jij besluit te starten krijg je het geboekte bedrag terug.

3. Of bekijk hieronder nog even de mogelijkheden en laat je gegevens achter.

KIES JE PERSONAL FIT PLAN

Personal Training is maatwerk en daarom bied ik geen standaard oplossingen. Het is een investering in je gezondheid en dat kan je heel veel brengen. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden. Wil je graag een frisse start maken en zo snel mogelijk doorstromen naar de groepstrainingen dan is de START-UP een goede optie. Wil je alle aandacht voor jezelf, flexibel zijn in je planning en een compleet pakket op maat, kies dan voor ALL-THE-WAY.  Het een en ander hangt af van je beschikbare budget, tijd en doelstelling. Wil jij graag weten welk plan het beste bij je past, vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Fit Girl

1, 2 of 3 keer per week trainen

Vanaf € 290 per maand - voor minimaal 3 maanden.

Bij Fit Happens starten we eerst met een complete intake waarbij we een uitgebreide vragenlijst bespreken,  uitgebreid testen en lichamelijke metingen verrichten. Aan de hand hiervan gaan we bepalen aan welke punten we gaan werken en in welke volgorde.

Daarna heb je de keuze voor één, twee of drie individuele sessies per week (online, in onze studio of sportveld, in een park of bij aan huis). Tussentijds bespreken we de voortgang en stemmen we af met welk plan en doel je wilt vervolgen en stellen we de koers weer bij.

Ook bieden we een compleet voedingsplan op maat aan. Dit kun je aanvullend direct starten of later op een gewenst moment. Je kunt dit ook afzonderlijk boeken als je wilt.

Healthy Woman


LAAT JE GEGEVENS ACHTER

EN ONTVANG GRATIS DE BESTE GEZONDHEIDSTIPS

Kies je voorkeur

Bedankt voor je interesse!

bottom of page