top of page

AAN DE SLAG

Het is tijd om echt te veranderen

Colorful Food

Het bereiken van je gezondheidsdoelstellingen hangt voor 80% af van je voedingsinname. Of je nu vet wilt verbranden, spieren wilt kweken of een strakker lichaam wilt. Het valt of staat met een goede start en een goed plan. 

Mijn naam is Marianne Ploegmakers en ik ben werkzaam in de fitness en gezondheidsbranche sinds 2000. In ruim 20 jaar heb ik al veel mensen zien worstelen met hun gezondheid, hun gewicht en hun dieetperikelen.

 

Ook jij verdient een goed programma. Met slechts een kleine investering, volg je een programma wat jou voor voor de rest van je leven waarde geeft.

Wil je eerst weten wat het beste bij je past? Kijk dan even op onderstaande pagina's of plan eerst een gratis en vrijblijvende online intake.

 

  1. een gratis proefles  voor een groepsles bij Fit Happens? > plan hier je gratis proefles

  2. lekker Fit de zomer in met Personal Training? > Personal Training, is dat iets voor mij?

  3. jouw 100 dagen voedingsplan voor slechts €200? > bestel hier het voedingsplan of Voedingsbegeleiding, hoe ziet dat eruit?

 

Wij zien je reservering graag tegemoet....

Wil je direct aan de slag? Maak de bestelling hieronder compleet, plan een intake en we kunnen aan de slag. Wil jij eerst meer informatie plan dan geheel vrijblijvend een zoomafspraak in van 15 minuten.

Kies je plan

bottom of page