top of page

FIT HAPPENS 010 APP

Met deze app wordt de buitenruimte omgetoverd tot een grote sportterrein.

Met een druk op de knop veranderen objecten op straat in fitnessattributen. Zo kun jij altijd en overal sporten in de buitenruimte. Deze app maakt het zichtbaar. De app is gratis, heel toegankelijk, drempeloos en grenzeloos.

20 Objecten

Bankjes, klimrekken, schommels en trappen, deze app maakt zichtbaar hoe je alles wat je in de buitenruimte tegenkomt kunt gebruiken bij verschillende bootcamp of fitness oefeningen.

200 Oefeningen

In de app zijn 20 verschillende objecten gekoppeld aan meer dan 200 oefeningen.

600 Combinaties

Door deze koppeling ontstaan er 600 combinaties van objecten en oefeningen.


Routes

In de app worden routes uitgezet die dwars over de hipste pleinen en door de mooiste parken, leukste straten en groenste plekken gaan. De app geeft een melding zodra je in de buurt komt van een object in een van de routes. 


Intiatief

De app is een initiatief van Marianne Ploegmakers, Personal Trainer en eigenaar van FIT HAPPENS.

“Sinds 2012 geef ik buitentrainingen in Rotterdam aan jong en oud. Ik maak hierbij gebruik van het aanwezige straatmeubilair. Zowel de deelnemers als passanten reageren erg enthousiast op de wijze waarop wij de hele stad als sportterrein gebruiken. Deze geweldige manier van sporten wil ik aan meer mensen laten zien. Vanaf nu is dat mogelijk met deze app. Voor de verdere ontwikkeling van de app, het uitbreiden van routes en het toevoegen van objecten zijn we continue op zoek naar partijen die willen samenwerken”.


Over CityLab010

De FIT HAPPENS app is mede tot stand gekomen door CityLab010. CityLab010 is dé werkplaats voor de stad van morgen. Hier kunnen Rotterdammers met maatschappelijke en innovatie ideeën voor de stad samenwerken met andere partijen en in contact komen met experts. Ook kunnen plannenmakers bij CityLab010 subsidie aanvragen voor startkapitaal. Kijk voor meer info op www.citylab010.nl

Download the brochure

FH_ 010_20 objecten_200 oefeningen_600 c
bottom of page