Start to make it Happen

 

Start met een introductiecursus van 6 weken voor €67:

Start to get Fit of Start to Bootcamp. 

Als beginner krijg je meer aandacht over hoe je veilig en goed beweegt.

Na de introductiecursus kun je gewoon doorgaan met de CircuitFit of Bootcamp lessen.

1. Start to get Fit - indoor | outdoor (weersafhankelijk)

Iedereen traint in deze les op zijn of haar niveau. Sommigen doen het al jaren en gebruiken zwaardere gewichten. Anderen beginnen net en krijgen alle gelegenheid om de oefeningen goed uit te voeren en langzaam uit te bouwen. Wil je wat meer hardlopen dan kun je beter een bootcamp proberen. 

Klik op de juiste link om je aan te melden. 

 

maandag 19.00 uur 

woensdag 09.00 uur

donderdag 20:00 uur

De Start to get Fit is een Small Group Training die is gericht op beginners voor het verbeteren van je basisconditie en het versterken van je spieruithoudingsvermogen. Deze introductiecursus is zeer geschikt voor een nieuwe start en het verbeteren van je techniek. Naast het aanleren van basisvaardigheden besteed je veel aandacht aan de mobiliteit van je gewrichten en de stabiliteit van je romp (core stability). Ook kijken we naar je houding en de techniek waarmee je oefeningen doet. De trainingen vinden, afhankelijk van de weersomstandigheden, binnen of buiten plaats, op de locatie van Fit Happens op de Kop van Zuid in Rotterdam.

Tijdens deze maken we (vrijwel) geen gebruik van de traditionele fitnessapparaten, maar doen we verrassende oefeningen met trainingsmaterialen als kettlebells, de TRX suspensiontrainer, de TRX riptrainer, sandbags, battlerope en de aquabag. Je duuruithoudingsvermogen gaat door de trainingen met sprongen vooruit en je spieren worden beter en krachtiger. In deze les wordt er niet of heel weinig hardgelopen, maar je uithoudingsvermogen wordt wel degelijk getraind.

2. Start to Bootcamp - outdoor

Wil jij lekker buiten trainen en mee doen mee aan de cursus Start to Bootcamp meld je dan nu aan. In een cursus van 6 weken word jij klaargestoomd. Kun je een keer niet, dan mag je in die periode in overleg een andere les inhalen die vast op het rooster staat. 

woensdag 19:00 uur

zaterdag 09.30 uur

Bij de Start to Bootcamp heb je de gelegenheid om het rustig op te bouwen en de oefeningen te leren. Het looptempo is lager dan bij de andere traininingen. Zo is er meer tijd voor uitleg en aandacht voor je techniek. Hierbij kun je kennis maken met deze sport, je kunt een nieuwe start maken of als je een tijd niet hebt gesport kun je er weer inkomen. Ook na een blessure is dit een geschikte start. 

Na 6 weken ben je in staat om 15-20 minuten achter elkaar te rennen en weet je o.a. wat squats, lunges, pushups, dips en bearcrawls zijn. Daarna kun je gewoon doorgaan met de Bootcamp of Circuiffitlessen.

Voorwaarden Small Group Trainingen

Om aan de groepstrainingen van Fit Happens te kunnen deelnemen, heb je een account nodig en krediet. Voor de Small Group Trainingen gelden bepaalde voorwaarden