Small Group Training

 

Een Small Group Training bij Fit Happens is - het woord zegt het al - trainen in een kleine groep tot maximaal 12 personen. Het voordeel van sporten in een kleinere groep is dat je je aan elkaar kunt optrekken en elkaar kunt motiveren. Bovendien is het erg leuk om met anderen samen te trainen!

 

De Small Group Trainingen van Fit Happens bestaan uit functionele en dynamische oefeningen die ervoor zorgen dat iedere training een complete workout is. Elke training wordt persoonlijk en professioneel begeleid door Marianne Ploegmakers. Doordat de groep klein is, is er voldoende aandacht voor jouw persoonlijke niveau en het doel dat je wilt bereiken. Wil je een keer proberen of Small Group Training iets voor je is? Neem dan contact op met Marianne voor een gratis proefles.

 

Fit Happens biedt verschillende soorten Small Group Training:

Bootcamp (+ Start to Bootcamp) 

Circuitfit (+ Start to get Fit)

Yoga

 

Bootcamp

De Bootcamp is een uitdagende en motiverende Small Group Training in de buitenlucht. Tijdens de Bootcamp gebruiken we alles wat Rotterdam in de omgeving van de Kop van Zuid te bieden heeft, zoals bankjes, fietsbeugels, trapleuningen en ander straatmeubilair.

 

De hele stad is letterlijk je sportterrein: deelnemers aan de Bootcamp leren dat iedere omgeving genoeg middelen heeft voor een uitdagende sportsessie. Straatmeubilair wordt gebruikt voor oefeningen, afgewisseld met wandelen, dribbelen, joggen, draven en sprinten. De effectieve trainingen zijn niet alleen een superleuke manier van sporten, maar vormen ook een perfecte combinatie van conditie en krachttraining in de buitenlucht. 

 

Start to make it Happen

Heb jij lang niet gesport en wil jij graag een nieuwe start maken? Kies dan voor 

#starttogetfit

#starttobootcamp

Lees alles hierover.

Circuitfit

Circuitfit is een afwisselende Small Group Training die is gericht op het verbeteren van je basisconditie en het versterken van je spieruithoudingsvermogen. Circuitfit is zeer geschikt voor een nieuwe start en het verbeteren van je techniek. Naast het aanleren van basisvaardigheden besteed je veel aandacht aan de mobiliteit van je gewrichten en de stabiliteit van je romp (core stability). Ook kijken we naar je houding en de techniek waarmee je oefeningen doet. De trainingen vinden, afhankelijk van de weersomstandigheden, binnen of buiten plaats, op de locatie van Fit Happens op de Kop van Zuid in Rotterdam.

 

Tijdens de Circuitfit-trainingen maken we (vrijwel) geen gebruik van de traditionele fitnessapparaten, maar doen we verrassende oefeningen met trainingsmaterialen als kettlebells, de TRX suspensiontrainer, de TRX riptrainer, sandbags, battlerope en de aquabag. Je duuruithoudingsvermogen gaat door de trainingen met sprongen vooruit en je spieren worden beter en krachtiger. In deze les wordt er niet of heel weinig hardgelopen, maar je uithoudingsvermogen wordt wel degelijk getraind.

Yoga

Op de locatie van Fit Happens op de Kop van Zuid in Rotterdam worden de lessen gegeven door 2 senior yogadocenten te weten Isabelle Slingerland en Anthony Middleton.

Hoe werkt het?

In de agenda staan alle Small Group Trainingen die je kunt reserveren. Staat er geen activiteit in de agenda, dan is er die dag ook geen training gepland. Je kunt gratis aan een proefles deelnemen en als beginner kun je mee doen aan de cursus Start to Bootcamp. Weet je niet goed wat het beste bij je past, neem dan eerst even contact op.

 

Voorwaarden Small Group Trainingen

Om aan de groepstrainingen van Fit Happens te kunnen deelnemen, heb je een account nodig en krediet. Voor de Small Group Trainingen gelden bepaalde voorwaarden