Gezonde leefstijl

  

  

Een gezonde leefstijl bestaat uit goed en regelmatig bewegen in combinatie met vitale voeding. Het helpt je niet alleen om slanker te worden, het maakt je ook veel vitaler. Voeding is de basis van voldoende energie en je vitaler voelen en het zal je leven in balans brengen. Je slankt af zonder dat je gebonden bent aan een streng dieet. Zodra je bepaalde eetgewoonten verandert zal je merken dat je het doel bereikt. Een goede stap naar een leefstijl die jouw lichaam werkelijk doet veranderen. Lees verder wat goede voeding voor je kan doen.

Wat is gezond eten?
De signalen die je van het lichaam krijgt zijn feitelijk altijd goed. Het vraagt regelmatig om eten en drinken, maar het krijgt het vaak niet. Althans niet echt. Als je te vaak verkeerde voeding eet (niet voedzaam) of je eet te onregelmatig dan raakt je lichaam uit balans. Je krijgt veelal onvoldoende voedingsstoffen binnen en je organen raken overbelast Je organen doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het te veel aan suikers, vetten, zouten en overmaat aan slechte voedingsstoffen uit je lichaam verdwijnt. Hierdoor krijgt het lichaam onvoldoende kans om in een goede balans te komen waardoor je continue het gevoel hebt dat je aldoor moe bent, hongerig, slaperig en het idee hebt dat je toch weer moet eten. In feite is dat ook zo. Je lichaam vraagt om 'gezond' eten en er is maar een manier om voedzaam te eten en dat is door dagelijks goed voor jezelf te zorgen als in gezonde, verse en gevarieerde producten zonder te overdrijven.

Het best bewaarde g