Een goed moment om het sporten weer op te pakken met Start to Bootcamp

 

De vakanties zijn bijna voorbij, de scholen gaan weer beginnen en dan is een mooie tijd om de draad (weer) op te pakken. Wacht je hier te lang mee dan is de kans groot dat je agenda weer vol loopt met allerlei zaken die het niet makkelijker maken om weer te starten. Daarom is mijn advies, plan je sportmoment, leg het vast en houd dit aan als vast sportmoment. Zo kun jij veel makkelijker in je ritme komen en voor je het weet voel jij je fit. Want fit is fun, hoe beter jij je voelt hoe meer plezier je hebt. Kortom het is tijd voor actie!

 

Heb jij lang niets gedaan, maar zou je graag eens willen beginnen met bootcampen. Dan is nu het moment om te starten. Regelmatig start Fit Happens met de cursus Start to Bootcamp. Deze fantastische sport is heerlijk voor iedereen die graag buiten sport. En nee het hoeft helemaal geen militaire training te zijn in tegenstelling tot de vele verhalen die de ronde doen. Bootcamp heeft in dat opzicht aan de ene kant een wat negatief imago gekregen, maar afhankelijk van de instructeur hoeft het helemaal geen driltraining te zijn. Sterker nog de Bootcamp staat voor variatie, afwisseling, samen buiten trainen, gezelligheid, intensiteit, functioneel, sterker worden en je hele lichaam belasten. Daarnaast is het een hele bijzondere manier van buiten fitnessen, je leert de omgeving anders kennen, je gaat stadsmeubilair gebruiken en terwijl jij je uithoudingsvermogen verbetert leer je ondertussen heel veel oefeningen 'on the go' doen. 

 

Bij de Start to Bootcamp heb je de gelegenheid om het rustig op te bouwen en de oefeningen te leren. Het looptempo is lager dan bij de andere traininingen. Zo is er meer tijd voor uitleg en aandacht voor je techniek. Hierbij maak je kennis met deze sport, je kunt een nieuwe start maken of als je een tijd niet hebt gesport kun je er weer inkomen. Ook na een blessure is dit een geschikte cursus. 

<