let's show    WHAT'S possible

Fit Happens Now

Fit Happens gaat uitbreiden

 

De app van Fit Happens, de Fit Happens 010 app, ontwikkeld door initiatiefneemster Marianne Ploegmakers, is als pilot gestart in Rotterdam. Door de krachten verder te bundelen gaan wij ons vanaf nu inzetten om uit te breiden naar andere steden.

 

Wat is de Fit Happens app

Met de Fit Happens app verandert de buitenruimte met een druk op de knop in één groot sportterrein. Bankjes, klimrekken, schommels en trappen, de Fit Happens app maakt zichtbaar hoe je alles wat je in de buitenruimte tegenkomt kunt gebruiken bij verschillende bootcamp en fitness oefeningen.

 

Hoe werkt het

In de app zijn 20 verschillende objecten gekoppeld aan meer dan 200 oefeningen. Door deze koppeling ontstaan ruim 600 combinaties. Als je dit koppelt aan routes die voor iedereen zichtbaar worden kun je altijd en overal je sportoefeningen doen bij de geselecteerde objecten die in de buitenruimte te vinden zijn. Deze toepassing is een weergave van het ongebonden sporten, met of zonder begeleiding, waar en wanneer je ook maar wilt.

Hoe gaan wij dit doen

Bij het uitrollen naar nieuwe locaties zijn wij op zoek naar passievolle en ondernemende personal trainers, bootcamp trainers, hardlooptrainers, callistenics trainers, yoga instructeurs, studio eigenaren, fysiotherapeuten en of andere sporttrainers die hun expertise willen aanbieden op ons landelijk platform.

 

Heb jij interesse

Wil jij expert worden in jouw regio dan is dit je kans om je aan te sluiten op ons landelijk platform. 

 

Hoe kan ik me aansluiten

Allereerst moet je overtuigd zijn van jouw expertise en aanbod. Kun jij de mensen iets bieden die op zoek zijn naar buitentrainingen in het park of ben jij goed in het begeleiden van deelnemers aan obstacleruns, mudruns, trailruns, hardloopwedstrijden en funruns e.d. die ze willen gaan doen. Of ben jij vooral sterk in begeleiding bij blessures, het geven van sportmassages of triggerpointmassage of geef jij mensen advies op het gebied van voeding en lifestyle. Of ben jij begaan in het geven van body en mind sessies. Ook experts die goed zijn in het online coaching van mensen die passie hebben met ons gezamenlijk doel namelijk Nederland gezonder en fitter maken op een toegankelijke maar kwalitatieve wijze dan ben je van harte welkom als expert op ons platform. 

Welke voordelen levert dat jou op:

Wij maken het mogelijk voor alle professionele en gekwalificeerde experts die een bijdrage willen leveren om werkend Nederland kwalitatief gezond en fit te maken en te houden om jouw diensten aan te bieden zonder dat het jou maandelijks iets kost.

Wij bouwen een collectief aan experts met kwaliteit en professionaliteit op het gebied van welness, vitaliteit en health

Wij koppelen jou als expert aan bedrijven en nieuwe klanten

Wij zetten je letterlijk op onze kaart

Wij geven je een podium met vindbaarheid voor klanten

Wij brengen je klanten via een kanaal die jij anders nooit had

Je wordt betaalt voor je diensten, jij bepaalt zelf de prijs, slechts een kleine fee houden wij in om te kunnen investeren in het collectief

Wij maken het voor trainers makkelijk om al je diensten aan te bieden

Wij wisselen kennis en ervaringen uit. Je kan gebruik maken van trainingsschema’s, voedingsschema's en informatie om mensen sneller en beter te kunnen begeleiden voorzien van je eigen logo

Hoe meer je zelf investeert, hoe meer het je oplevert

​Je maakt onderdeel uit van een nieuw concept in Nederland en alleen de early adopters zullen dit gratis kunnen doen.

Wij maken een selectie van experts die daartoe behoren.

We richten ons niet op fitness alleen zoals veel platforms doen, maar op alle diensten die leiden tot een gezonde leefstijl.

Wij onderscheiden ons van platforms als Onefit, Classpass, Gymbook, etc want wij betalen jou als aanbieder een eerlijke prijs voor al jouw diensen en dus niet alleen voor groepslessen.

Wij geven jouw exclusiviteit met regiobescherming op specialisatie richting bedrijven en opdrachten tenzij jij de opdracht niet in je eentje aan kan.

Hoe kun jij je als professional aansluiten

Je moet als zzp'er je diensten kunnen aanbieden

Je moet geloven in de meerwaarde van ons platform

Je moet je trainingen niet alleen binnen maar ook buiten kunnen aanbieden (fysieke trainingen, yoga, outdoor  fitness, cross fit, bootcamp, hardlopen, obstacle trainingen, trailrunning, etc)

Je moet het leuk vinden om deelgenoot te zijn van een groeiend platform in Nederland en mee te werken aan een Startup met gezamenlijk belang.

Je vind het leuk om jouw passie te delen en samen te werken aan een gezond en fit Nederland.

Je ziet het als een uitdaging om extra inkomen te genereren via een nieuwe platform.

Je bent geïnteresseerd om de expert te zijn in jouw regio

Je wil het platform graag delen met alle mensen om je heen.

Je wilt jezelf uniek maken door iets anders te doen dan de concurrentie 

Je wilt jouw diensten ook aanbieden via dit platform, denk aan (online)

personal coaching, voedingsschema's en trainingsthema's, challenges doen met klanten, speciale events en wat jij ook wilt doen.

Je vind het interessant om met andere trainers samen te werken en informatie te delen om elkaar beter, sterker en professioneler te maken.

Je wilt invloed uit kunnen oefenen hoe het platform zich ontwikkelt

Je wilt meeliften op een landelijk platform maar waar de marketing lokaal voor jouw als expert zijn werk gaat doen

Je hebt niets te verliezen er is alleen maar win-win

Ben jij nog steeds enthousiast?

Deelname in het eerste jaar is gratis. De early birds hebben voorrang in onze selectie.

Meld je dan nu aan via deze link en ontvang de uitgebreide info