top of page

EEN VOEDINGSPLAN OP MAAT

Bedankt voor je aanmelding. Jij bent goed op weg.

Nu is het belangrijk dat je er mee aan de slag gaat.

Welkom bij het voedingsplan met Fit Happens.

Hier vind je alles wat je nodig hebt.

Colorful Food

Hoe gaan we verder?

Voordat je kunt beginnen heb ik gegevens van je nodig. Dit is een formulier wat je digitaal kunt invullen. Zodra het formulier is ingevuld kunnen wij voor jou aan de slag met het voedingsplan op maat. Start nu met het invullen van dit formulier.

 

 

 

Actie:

 

Nu is het tijd om tot actie over te gaan. Je gaat nu verder met het bekijken van de digitale eetlijst. Hoe je toegang krijgt tot jouw persoonlijke digitale eetlijst heb je al eerder via een e-mail ontvangen. Check dus eerst je e-mail met instructies.

Wil je weten hoe je de digitale eetlijst installeert op je telefoon, lees dan deze instructies.

Hieronder volgt een instructiefilmpje hoe je de app of website kunt gebruiken.

Digitale-eetlijst.png

Digitale

Eetlijst

frisse-start-methode.jpg

Maak een

dagmenu

Diet Plan

Maak een weekmenu

Oefenen met de digitale eetlijst.

Na het bekijken van het instructiefilmpje kun je zelf aan de slag met de digitale eetlijst. Het wijst op zich vanzelf. Het enige wat niet geactiveerd staat is de boodschappenlijst, de weekplanner en de quik 'n' easy planner. Mocht je dit graag willen gebruiken dan heb je een upgrade nodig en dat kost ongeveer het dubbele van nu. Ik denk persoonlijk dat je dit niet direct nodig hebt. Je kunt dit later altijd nog besluiten.

Hoe ga je nu te werk?

In eerste instantie ga je een dagmenu kiezen.

Je kijkt eerst naar het aantal keuzes dat je hebt. Heb je 3,4 of 5 eetmomenten per dag?

Voor elk eetmoment (ontbijt, lunch, snack, diner of avondsnack) maak je een keuze. Vervolgens ga je de ingrediënten verzamelen. Kijk wat je nog in huis hebt en maak je boodschappenlijst compleet. Maak een lijstje met wat er dagelijks op het menu staat. Voor elke dag bepaal jij de keuzemenu's. Neem een vaste dag in de week voor de voorbereiding. De voorbereiding is het allerbelangrijkste.

Om je een handje te helpen met de planning heb ik hieronder 2 voorbeelden hoe je dit voor jezelf werkbaar en overzichtelijk kunt houden. Het is handig om in je planning rekening te houden met je activiteiten, waar je bent, wanneer je welke maaltijden thuis of onderweg kan nuttigen en hoe neem je het dan mee. Kun je iets koelen of opwarmen? Of kies dan liever voor iets praktisch. Vind je het lastig om een hele week te plannen? Begin dan eerst met 1 dag of je ontbijt. Stap voor stap is dan het beste en ik kan je daarbij helpen.

Wil je een blanco voorbeeld weekmenu gebruiken, download het hier

De digitale eetlijst staat zo ingesteld dat alles wat jij kiest volgens dit patroon precies voldoet aan het aantal koolhydraten wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Hou jij je aan de dag- en weekmenu's, dan ga jij jouw doel bereiken.

 

Nog eens de voordelen op een rijtje:

  • Je maal­tij­den zijn aan­ge­past op ma­cro­nu­tri­ën­ten die voor jouw persoonlijk zijn ingesteld.

  • Je kiest zelf wat je wilt eten.

  • Er wordt geen recept opgedrongen.

  • Je hoeft geen ca­lo­rie­ën bij te hou­den.

  • Je krijgt allerlei menu's met veel inspiratie.

  • De mees­te ge­rech­ten staan in 10 mi­nu­ten op tafel.

Veel succes en eet smakelijk.

START FRESH METHODE
bottom of page